Bir anlık dalgınlık sonrası korkunç görüntü... Saniyeler içinde alev topuna dönüştü!

Güncelleme Tarihi:

Bir anlık dalgınlık sonrası korkunç görüntü...  Saniyeler içinde alev topuna dönüştü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2022 11:38

Meksika'da yakıt ikmali sırasında yaşanan bir kazadan gelen görüntüler izleyenlerin kanını dondurdu. Güvenlik kamerası görüntülerinde işçinin bir anda alev topuna dönüştüğü sonrasında güçlü bir patlama yaşandığı görülüyor...

Haberin Devamı

Meksika'nın Durango eyaletinde lokantaların hemen yanında duran bir tanka yapılan yakıt ikmali sırasında facianın eşiğinden dönüldü.

Güvenlik kamerasından alınan görüntülerde Inter Gas şirketinde çalıştığı öğrenilen bir işçinin lokantaların hemen dibindeki sabit duran bir tanka yakıt ikmali yaptığı görülüyor.

HORTUM ELİNDEN KAÇINCA ALEV TOPUNA DÖNÜŞTÜ

Çalışanın hortumu elinden kaçırması ile beraber yakıt sızmaya başladı ve çalışan saniyeler içinde alev aldı.

Yerel basının geçtiği haberlere göre yaşanan gaz kaçağı nedeni ile çıkan yangın borulara da sıçradı ve bir anda büyüdü.


Haberin Devamı

5 KİŞİ YARALANDI

Olay sırasında yan masada yemek yiyen üç kişi de bir anda alevler içerisinde kalırken kaçarak canlarını son anda kurtardılar.

Çevredeki vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. Olayda 5 kişinin bir ve ikinci derece yanıklarla yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

"İNSAN HATASI"

Sivil Koruma başkanı José Miguel Martínez, yaşanan olayın bir insan hatası olduğunu söyledi ve gaz şirketi işçilerinin çeşitli protokolleri ihmal etmesi nedeniyle yaptırımlar uygulanacağını belirtti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!