Beyaz Saray'ın yanına yıldırım düştü: 2 ölü 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Sarayın yanına yıldırım düştü: 2 ölü 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2022 07:00

ABD’de Beyaz Saray’ın karşısında bulunan Lafayette Park’a yıldırım düştü. Fırtına nedeniyle ağacın altına saklanan 4 kişi ağır yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların 2’si hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

ABD’nin başkenti Washington’da, Beyaz Saray’ın yakınındaki Lafayette Park’a yıldırım düşmesi sonucu 4 kişi ağır yaralandı. Perşembe günü öğle saatlerinde gerçekleşen olayın ardından parkın bir kısmı geçici süreyle kapatıldı. Meteoroloji yetkilileri, bölge için sağanak yağış uyarısı yaptı.

AĞACA SIĞINDILAR

Washington İtfaiye ve Acil Tıbbi Hizmetler Sözcüsü Vito Maggiolo, Beyaz Saray’ın karşı caddesinde yer alan parkta gerçekleşen olayda, 76 yaşında bir erkek ve 75 yaşında bir kadının öldüğünü, biri kadın biri erkek 2 kişinin ağır yaralandığını açıkladı. Hastanede tedavi gören yaralıların hayati tehlikelerinin sürdüğünü belirtildi. 4 kişinin olay sırasında yaklaşan fırtınadan kaçmak için bir ağacın altına sığındıkları, bu sırada yıldırım düşmesi sonucu ağır yaralandıkları belirtildi. Bir süredir negatife dönmeyen koronavirüs testi nedeniyle karantinada bulunan ABD Başkanı Joe Biden’ın olay sırasında Beyaz Saray’da olup olmadığı ise bilinmiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!