Beyaz Saray’da düğün mü var

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Saray’da düğün mü var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2006 00:00

Beyaz Saray son kez 12 Haziran 1971 yılında düğün gördü. O tarihte Richard Nixon’un kızı Tricia evlenmişti. Şimdi Bush’un danışmanları, reytingi tabana vuran başkanın imajını aile mutluluğunun simgesi olan bir düğünle tazelemek istiyorlar. Bush’un ikizleri Barbara ve Jenna’nın da evlenmek konusunda yarış içinde olduğu haberleri geliyor.

ABD Başkanı George W. Bush’un ikizleri Barbara ve Jenna Bush’un "Beyaz Saray’da kim daha önce evlenecek" yarışına girdiği iddia edildi.

Amerikan basınına yansıyan bir habere göre, geçmişte alkol sorunları yaşayan 24 yaşındaki ikizler, Başkan Bush’un Beyaz Saray’daki son günü olan 20 Ocak 2009’dan önce gerçekleşecek görkemli bir düğün konusunda sıkı bir rekabete giriştiler.

Bush’un danışmanlarının ise, Beyaz Saray’daki bir düğünün, ABD Başkanı’nın halk tabanındaki desteğini yeniden artırabileceğini düşündükleri ifade edildi. Beyaz Saray’da, son kez 12 Haziran 1971’de düğün yapılmış, Başkan Richard Nixon’un kızı Tricia, Edward Finch Cox ile evlenmişti.

Üniversiteyi bitiren Bush ikizlerinin erkek arkadaşları var. Barbara Bush, Yale’de tanıştığı Jay Blount ile üç yıldır beraber. Çiftin yüzüklerinin medyaya yansımasına rağmen, Beyaz Saray Bush ve Blount’un nişanlanmadığını savunuyor.

HEVESLİ DAMAT

Jenna Bush ise, Cumhuriyetçi Parti için çalışan Henry Hager ile birlikte. Jenna’nın evlilik ipini Barbara’dan önce göğüsleyeceği ifade ediliyor. Buna göre, Jenna Bush ve Henry Hager yakında evlilik konusunda oldukça ciddi. Potansiyel damat Henry Hager’in, hem kayınpederinin imajını tazelemeyi hem de Jenna ile dünya evine girmeyi çok istediği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!