Bakan Hakan Fidan'dan peş peşe kritik görüşmeler!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2023 10:39

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile kritik görüşmeler gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Bakan Hakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede NATO'nun Litvanya zirvesinde alınan kararlarla ilgili süreçler görüşüldü.

ABD'Lİ MEVKİDAŞI İLE GÖRÜŞTÜ

ASEAN 56. Dışişleri Bakanları Toplantısı için Endonezya’nın başkenti Cakarta bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, burada da mevkidaşlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi.

Bakan Fidan Stoltenberg görüşmesi sonrası ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüştü. Görüşmede Vilnius zirvesinde alınan kararlar ve Afganistan'daki güncel gelişmeler ele alındı.

Bakan Hakan Fidandan peş peşe kritik görüşmeler

KRİTİK TEMASLAR

Dışişleri Bakanlığı’ndan, Fidan’ın görüşmelerine dair yapılan açıklamada, “Endonezya’nın başkenti Cakarta’da düzenlenen 56. ASEAN Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılan Bakanımız Hakan Fidan; Bangladeş Dışişleri Bakanı AK Abdul Momen, Brunei Dışişleri İkinci Bakanı Dato Erywan Yusof, Vietnam Dışişleri Bakanı Bui Thanh Son, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile görüştü” denildi.
Bakan Hakan Fidandan peş peşe kritik görüşmeler


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!