Babası Jackson'ı niçin dövdüÄŸünü açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Babası Jacksonı niçin dövdüğünü açıkladı
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 07, 2010 16:23

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ünlü pop yıldızı Michael Jackson, çocukluğunda babasından dayak yediğini sık sık dile getirmişti.

Haberin Devamı

Baba Joe Jackson ise bu konuda sessizliğini sürekli korumuştu. Michael Jackson'ın 81 yaşındaki babası Joe Jackson, oğlunu niçin sık sık dövdüğünü açıkladı. Baba Jackson, ünlü pop yıldızını çetelerden uzak tutmak için dövdüğünü belirtti.

Joe Jackson, "Michael'in çocukluğunun geçtiği dönemlerde sokaklar çetelerden geçilmiyordu. Bu çetelere katılan çocuklar suça bulaşıyor ve bir süre sonra ya cezaevine gidiyor ya da öldürülüyordu. Michael'ın onlarla arkadaş olmalarını önlemek için onu dövmek zorunda kaldığım zamanlar oldu" dedi.

Michael Jackson hayattayken çocukluÄŸunda babasının kendisini ve kardeÅŸlerini sürekli dövdüğünü ve psikolojik baskı yaptığını sık sık dile getirmiÅŸti. DiÄŸer kardeÅŸler ise bu konuda sessiz kalmayı tercih etmiÅŸlerdi. Baba Joe Jackson da bu konuda hiç konuÅŸmamıştı. Michael Jackson'ı dövdüğünü ilk defa itiraf eden baba Jackson, bunu yaptığı için ise asla piÅŸman olmadığını belirtti.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!