Babalarını savundular

Güncelleme Tarihi:

Babalarını savundular
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bundan 19 yıl önce çocuklarını boşandığı karısından kaçırıp, ‘Anneniz öldü’ dediği için yargılanan babaya, iki kızı destek çıktı. ABD'yi günlerdir meşgul eden davanın odak noktasında bulunan 23 yaşındaki Rachael ile 21 yaşındaki Lisa, bir basın toplantısı düzenleyerek, babaları Stephen Fagan'ı savundular.

Babasının çocuklarının iyiliğini düşündüğünü belirten Lisa, ‘Babam bizim güvenlikte ve mutlu olmamızı, sağlıklı ve güçlü bir şekilde büyümemizi istiyordu. Bugün aynı şeyler yine olsa, babamızın bizi kaçırmasını yine onaylardık. Onu çok seviyoruz’ dedi.

1979'da çocuklarını Massachusetts'den Florida'ya kaçırıp yeni bir hayata başladıktan sonra Dr.Willam Martin adını alan 56 yaşındaki Stephen Fagan, eski karısı Barbara Kurth'un, alkolik olduğunu ve çocukları ihmal ettiğini öne sürüyor. Kurth'un avukatı ise müvekkilinde çok ani ve derin uykuya yol açan ‘narkolepsi’ hastalığı bulunduğunu iddia ediyor.

Lisa ve Rachael ise, trafik kazasında öldüğünü sandıkları annelerini hiç hatırlamıyorlar. Bayan Kurth bu konuda konuşmayı reddediyor, ancak avukatı Jacob Atwood, ‘Çocuklar hikayenin diğer yarısını, madalyonun öbür yüzünü bilmiyor. Lisa ve Rachael’in günün birinde, 19 yıldır kendilerinden gizlenen gerçeği öğreneceklerini umut ediyorum' diyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!