Aşkı için savaşmış

Güncelleme Tarihi:

Aşkı için savaşmış
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2007 00:00

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin, 11 yıllık evliliğini kurtarmak için her şeyi yaptığı, ancak başarılı olamadığı ortaya çıktı.

Nicolas Sarkozy - Cecilia çiftinin mutlulukları fotoğraflarda kaldı

Sarko, eşi Cecilia’yı yeniden kazanmak için onu hediye ve iltifat yağmuruna tutmuş, ancak bu çabaları ters tepmiş.

FRANSA’nın bir numaralı kadını olarak kalma imkanını kalbinin sesini dinleyerek elinin tersiyle iten Cecilia Sarkozy’nin, "Umutsuz Evkadını" olmadığı ortaya çıktı. Le Figaro Dergisi’nin haberine göre, "umutsuz" olan taraf Nicolas Sarkozy imiş.

Geçen hafta eşiyle boşandıklarını açıklayan ama yüzüğünü hala çıkarmayan Cumhurbaşkanı Sarkozy, bir dönem aralarını düzeltmek için çok çabalamış. Sarkozy, önce başka birine aşık olan, ardından ocak ayında yeniden kendisine dönen karısının kalbini yeniden kazanabilmek için hediyeler almış, iltifatlar etmiş. En önemli hükümet toplantılarını bile karısının telefonunu yanıtlamak veya mesajına cevap vermek için yarıda kesmiş. Karısının hoşlanmadığı isimleri hükümetten uzaklaştırmış. Hatta Cecilia’nın ilk evliliğinden olan iki kızını, öz babaları hayatta olmasına rağmen evlat edinmek istemiş.

Ancak dergiye konuşan yakın arkadaşları, Sarkozy’nin özellikle ocak ayında gelişen bu aşırı ilgisinin ters teptiğine inanıyor. Bu yüzden Cecilia’nın kocasından "daha da soğuduğu" yorumu yapılıyor. Dergiye konuşan yakınları da, bir defasında "Cecilia eskiden sevdiği hiçbir şeyi artık sevmiyor" diye isyan eden Sarkozy’nin aşırı çaba harcadığının farkında olduğunu ve bundan büyük üzüntü duyduğunu söylüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!