Asker dolaplarına resmi asılası bir first lady

Güncelleme Tarihi:

Asker dolaplarına resmi asılası bir first lady
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2010 00:00

Almanya’nın yeni cumhurbaşkanı Christian Wulff, yemin töreninin ardından Bellevue Sarayı’na geçerek geleneksel şenliğe ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Die Zeit Gazetesi first lady Bettina Wulff için, “Almanya’nın askerlerin dolaplarına fotoğraflarını asmak isteyeceği bir first lady’si olacak” diye yazdı. Bettina Wulff henüz 36 yaşında. Almanya’nın en genç cumhurbaşkanı olan Christian Wulff’un (52), uğruna eşini boşadığı ikinci eşi. Wulff çifti şimdi Bellevue Sarayı’nın yeni evsahibi olmaya hazırlanırken Alman basını, Bettina’yı Carla Bruni (Fransa), Michelle Obama (ABD), Samantha Cameron (İngiltere) gibi modayı takip eden genç ve güzel first lady’ler ile karşılaştırıyor. Karısının güzelliğini dile getirmekten çekinmeyen Wulff, ağustos ayı için Hannover’deki U2 konserine bilet aldığını, cumhurbaşkanı olmasına rağmen buna katılacağını söylüyor. Bettina Wulff’un bir diğer özelliği ise Almanya’nın ilk dövmeli first lady’si olması. Sağ kolunda anahtar deliği etrafındaki alevleri andıran bir dövmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Hürriyet’i tanıttı

Hürriyet gazetesi Berlin Temsilcisi Ahmet Külahçı ile ayaküstü sohbet eden Cumhurbaşkanı Wulff, eşi Bettina Wulff’a Hürriyet’i tanıttı. Wulff, “Hürriyet, Almanya’daki en etkin ve en büyük Türk gazetesi. Türk kökenli vatandaşları o bilgilendiriyor. Uyumun gerçekleşmesi için önemli bir işlev görüyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!