Anne ve oğlu 15 yıl hapis cezasından kaçıyor

Güncelleme Tarihi:

Anne ve oğlu 15 yıl hapis cezasından kaçıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 14:49

19 yaşında doğum yaptıktan sonra oğlunu evlatlık veren ve bir daha arayıp sormayan anne, aradan geçen 30 yılın ardından oğlundan mektuplar almaya başladı. Sonrasında yaşananlar ise dünyayı sarstı. Anne ve oğlu şimdi hapis cezasından kaçıyor!

Haberin Devamı

ABD'de yaşanan olayda, şimdi 51 yaşında olan Kim West adlı kadın 19 yaşındayken doğurduğu oğlunu evlatlık vererek hayatından çıkartmıştı. Aradan geçen 30 senenin ardından 2013'te biyolojik annesinin kim olduğunu merak edip bulan Ben Ford, West'e mektuplar göndermeye başladı. Şimdi 32 yaşında olan Ford, kısa bir süre sonra annesiyle görüşme fırsatı buldu ancak ikili akıl almayacak türden bir yakınlaşma yaşadı!

Anne ve oğlu 15 yıl hapis cezasından kaçıyor

Uzun süre ilişkilerini gizli saklı yaşayan anne ve oğlu, geçtiğimiz günlerde birlikteliklerini tüm dünyaya ilan ettiler. İşin garibi Ford annesi ile tanıştığında hali hazırda evliydi ve annesi uğruna karısından ayrılmıştı. Olayı öğrendiğinde şok yaşayan eski karısına yaşadığı ilişkiyi itiraf eden genç adam, 2014 yılında annesiyle bir otel odasında buluştuklarını da kendisiyle görüşen basın mensuplarına anlattı. Anne Kim West ise verdiği demeçte; "Oğluma aşığım ve ondan çocuğum olsun istiyorum" sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Kısa sürede basında bomba etkisi yaratan olayın ardından, hukuk devreye girdi ve Michigan'da gerçekleşen olay ABD'li yetkililerce inceleme altına alındı. Avukatlarının verdiği bilgiye göre 15'er yıl hapis cezası alacaklarını öğrenen Kim West, oğluyla birlikte kaçmadan önce New Day yayın grubuna şu açıklamayı yapmıştı;

"Biliyorum insanlar bizden iğreniyor, duygularımızı kontrol etmeliydik. Ancak aşk kapınızı çaldığında bunun için savaşmanız gerekir. Bu Ben ve benim geri adım atmak istemediğimiz bir konu."

New Day gazetesi anne ve oğulun psikolojik bir sendromun kurbanı olup olmadıklarını sorgulamış, ikilinin özel hayatı hakkında pek çok detayı paylaşmıştı.

Anne ve oğlu 15 yıl hapis cezasından kaçıyor
Anne ve oğlunun bir süredir saklandığı ve muhtemelen tutuklanmaktan kaçtıkları bilgisi geçildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!