Altı yaşında tecavüze uğradığını söyleyen 'selfie kraliçesi'ni annesi yalanladı

Güncelleme Tarihi:

Altı yaşında tecavüze uğradığını söyleyen selfie kraliçesini annesi yalanladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2015 11:03

İngiltere’de İşçi Partili milletvekili Simon Danczuk'un ‘selfie kraliçesi’ adıyla anılan eşi Karen’ın altı yaşındayken tecavüze uğradığı yönündeki iddiaları annesi tarafından yalanlandı.

Haberin Devamı

Karen Danczuk’un annesi Susan Burke (58), “Kızının tecavüz ile ilgili iddialarını gazetelerden öğrendiğini” söyledi ve “Bunları bize hiç anlatmadı. Şimdi de polise gitmek yerine bir gazeteye konuşuyor. Ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum” dedi.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Burke, ‘selfie kraliçesi’nin iddialarını şu ifadelerle yalanladı:

“Kızım çocukken kız kardeşi Claire ile aynı odayı paylaşıyordu. Hiçbir erkeğin evin üst katına çıkıp onların odasına girmesine izin vermedim. Ayrıca bizim iddia ettiği gibi sürekli evimize gelen yakın bir aile dostumuz yoktu.”

'VÜCUDUMU GİZLEDİM' DEMİŞTİ
31 yaşındaki Karen Danczuk, bir aile dostlarının o henüz altı yaşındayken odasına gelip ona tecavüz ettiğini ve tacizlerin uzun yıllar devam ettiğini söylemişti.

Yaşadıkları nedeniyle uzun yıllar depresyonla boğuştuğunu ve sürekli vücudunu gizlemeye çalıştığını söyleyen Danczuk, kocasının desteğiyle terapi görmeye başladıktan sonra kendisiyle barıştığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

İki çocuk annesi Danczuk İngiliz Sun gazetesine yaptığı açıklamada, “Eskiden kendimi suçlar, dikkat çekmemek için baştan aşağı kapalı simsiyah kıyafetler giyerdim. Ancak artık yaşananların benim suçum olmadığını biliyorum. Kendime güvenimi yeniden kazandım. Bu nedenle sürekli selfie çekip Twitter’a yüklüyorum. Artık canımın istediği her şeyi yapmak için özgürüm” demişti.

Altı yaşında tecavüze uğradığını söyleyen selfie kraliçesini annesi yalanladı
Altı yaşında tecavüze uğradım

"GÜVEN SORUNU YAŞADIĞI DA YALAN"
Burke, kızının “geçmişte kendine güven sorunu yaşadığı” yönündeki iddialarının da tamamen asılsız olduğunu söyledi ve Karen Danczuk’u rengarenk, dekolte kıyafetlerle poz verirken gösteren eski fotoğrafları basınla paylaştı.

Altı yaşında tecavüze uğradığını söyleyen selfie kraliçesini annesi yalanladı

Annesi Karen Danczuk'un dekolte kıyafetlerle verdiği pozları medyayla paylaştı.

Altı yaşında tecavüze uğradığını söyleyen selfie kraliçesini annesi yalanladı


Danczuk ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada annesi ile uzun süredir görüşmediğini söyledi ve çocukken tacize uğradığı yönündeki iddiaların gerçek olduğu konusunda ısrar etti.

Danczuk Twitter’a yüklediği göğüs dekolteli 'selfie'lerle hem İngiltere’de hem de dünyada ün kazanmış ve daha sonra imzalı selfielerini e-bay üzerinden satmaya başlamıştı.

BAKMADAN GEÇME!