Almanya'nın en güzeli seçildi

Güncelleme Tarihi:

Almanyanın en güzeli seçildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2011 10:08

Almanya güzellik yarışmasın finali ‘Miss Germany 2011’ Cumartesi gecesi Almanya’nın en büyük eğlence parkı Avrupapark’da yapıldı.

Haberin Devamı

ALMANYA'NIN EN GÜZEL KIZI ANNE-KATHRIN KOSCH/Foto Galeri

 

Jürinin oylarıyla ilk 8’e seçilen güzeller arasında bulunan ‘Miss Thüringen’kraliçesi Anne-Kathrin Kosch (23), Almanya’nın en güzel kızı seçildi. ‘Miss Germany 2011’ ilan edilen Kosch sevinçten gözyaşlarını tutamadı.

 

Avrupapark’ın ‘Dome’ salonunda bu yıl 9’su’su yapılan yarışmada podyuma çıkan 24 finalist jüriden puan alabilmek için birbiriyle kıyasıya yarıştı. Yarışmada ‘Miss Orta Almanya’ güzeli Ankaralı Kübra Dinçer(17) elendi.

 

Yarışmanın ikincisi 320 puanla ’Miss İnternet’ kraliçesi Tiffany Sachs(22) ,üçüncüsü 240 puanla ‘Miss Kuzey Almanya’ kraliçesi Samantha Striegel(17) oldu.

Haberin Devamı

 

Finalistler podyuma akşam kostümü, yöresel kostüm ve mayolarla çıktı. Jüri heyetine seçilen polisiye dizisi ‘Alarm für Cobra 11’ aktörü Erdoğan Atalay jüri heyetinde bulunmadı. Finale çok sayıda davetlilerle Almanya’nın eski güzelleri katıldı. Güzeller arasında ‘Miss Germany 1996’ kraliçesi Lale Mansur’da yer aldı.

 

EĞİTİMİNE ARA VERECEK

Almanya’yı bir yıl temsil edecek ‘Miss Germany 2011’kraliçesi 1,76 boyundaki Kosch, eczacılık eğitimi alıyor. Kraliçe ilan edildikten sonra bir yıl eğitimine ara vereceğini açıklayan kraliçe Kosch “Kazandığıma halen inanamıyorum çok heyecanlıyım” dedi.

 

Kraliçe Kosch, Avrupapark’ın sahibi Roland Mack tarafından Amerika seyahatine davet edildi. Finalistlere toplam 255 bin Euro değerinde değişik hediye, tatil ödülleri verildi. Miss Germany 2011 kraliçesine 10 günlük Mısır, bir haftalık Avrupaparkı tatili, her şey dahil bir yıllığına acente araba, mücevher, kozmetik ürünleri, giyim eşyası verildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!