Almanya’da cani anneler şoku

Güncelleme Tarihi:

Almanya’da cani anneler şoku
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2007 00:00

Almanya’nın Schleswig-Holstein eyaletinde bir evde yaşları üç ile dokuz arasında değişen beş çocuk cesedi bulundu.

Ülkenin doğusundaki başka bir köyde ise farklı zamanlarda öldürülmüş üç bebeğin cesedine ulaşıldı. Polis, iki vakada da annelerden şüpheleniyor.

Alman polisi, Kiel şehri yakınlarındaki Darry’de bir evde cesetleri bulunan beş çocuğun annesinin akli dengesinin bozuk olduğunu bildirdi. Uzun süredir psikiyatrik tedavi gördüğünü belirtilen 31 yaşındaki anne, polise kendisi teslim oldu ve beşi de erkek olan çocuklarına önce uyuşturucu ilaç verdiğini, sonra da naylon torbalarla boğarak öldürdüğünü itiraf etti. İsmi açıklanmayan kadın, tutuklanarak psikiyatrik gözetim altına alındı.

Saksonya’daki Plauen’de meydana gelen olayda ise üç bebeğini ayrı ayrı zamanlarda öldürerek evin içine saklayan anne tutuklandı. Olay, çocuklardan birinin okul öncesi sınavına katılmaması üzerine ortaya çıktı. Bunun üzerine 28 yaşındaki kadının evinde yapılan aramada, bebeklerin cesetleri bulundu. Bunlardan başka iki çocuk sahibi daha olan kadın, üçü de kız olan bebeklerin doğumdan hemen sonra aniden öldüklerini iddia etti. Bebeklerin doğum tarihleri 2002, 2004 ve 2005 olarak açıklandı.

Polis ilk bebek cesedini bulduktan sonra delil yetersizliğinden dolayı kadını serbest bıraktı ancak balkonda ve buzdolabında diğer iki bebeğin de naylona sarılmış cesetleri bulununca cani anne tekrar tutukladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!