Alman polisi yine ayakta

Güncelleme Tarihi:

Alman polisi yine ayakta
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2001 00:00


Haberin Devamı

İki ay önce, 12 yaşındaki Ulrike'nin kaybolup, ölü bulunmasının ardından Almanya'da şimdi de 9 yaşındaki Peggy kayboldu. Yüzlerce polis, orman içlerinde Peggy'yi arıyor.

Arkadaşı: Kırmızı Mercedes’e bindi

Peggy Knobloch, ülkenin Çek Cumhuriyeti sınırı yakınındaki Lichtenberg kasabasındaki evinden geçen hafta pazartesi günü çıktı ve bir daha görülmedi. Peggy'nin gözü yaşlı annesi Susanne ‘‘Ne olur kızımı bulun’’ diyerek hemen polise başvurdu. Bir okul arkadaşı, Peggy'yi Çek Cumhuriyeti plakalı bir kırmızı Mercedes'te gördüğünü söyledi.

Her yer didik didik aranıyor

Polis, termal kameralı helikopterlerle Bavyera ormanları, otoyol, park yerleri, dinlenme tesisleri, hatta çöplükleri bile didik didik aradı. Kızın bulunmasına yardımcı olacaklara verilecek ödül de 10 binden 15 bin marka çıkarıldı. Polis, halktan gelen 300 ihbarı tek tek değerlendirdi. Ancak şu ana kadar hiçbir sonuç alınamadı.

Ulrike maalesef ölü bulunmuştu

Peggy'nin Çek Cumhuryeti plakalı kırmızı Mercedes'te görülmesi nedeniyle, bu ülkede de el ilanları dağıtıldı. İki ay önce de 12 yaşındaki Ulrike kaybolmuş, binlerce polis günler boyu talihsiz kızı aramıştı. Isıya duyarlı termal kameralarla donatılmış Tornado uçaklarıyla bile aranan Ulrike'nin cesedi bir ormanda bulunmuş, katili ele geçirilememişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!