Affettiği adamın eşiyle seks yapmış

Güncelleme Tarihi:

Affettiği adamın eşiyle seks yapmış
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2001 00:00


Kasım CİNDEMİR WASHINGTON
Haberin Devamı

Eski ABD Başkanı Bill Clinton'ın Amerikan siyasi tarihine son katkısı yine seks skandalı oldu. Clinton'ın, Beyaz Saray'dan emekliye ayrılmadan önce affettiği mahkumlar listesinin en çok tartışılan ismi olan firari Marc Rich'in eski karısı Denise ile cinsel ilişkilerde bulunduğu ortaya atıldı.

İddialara göre, Demokrat Parti'ye 1.5 milyon dolar bağışta bulunan jet-sosyetenin güzel dullarından Denise Rich, Beyaz Saray'ı sık sık ziyaret ediyordu. Denise Rich, Oval Ofis'e bile istediği zaman girebiliyordu. Clinton ve Denis Rich'i öpüşürken ve sarılarak dolaşırken görenlerin olduğu ifade edildi. Bayan Rich ile Clinton'ın, Beyaz Saray'ın odalarına girip saatlerce birlikte kaldıkları kaydedildi.

Firari mahkum Marc Rich'in eski eşini tanıyan biri, ‘‘Denise, Başkan Clinton ile yattı. Denise, Beyaz Saray'a Hillary Washington dışındayken giderdi. İyi vakit geçirirlerdi ve Beyaz Saray'da hemen herkes de bunu bilirdi’’ diye konuştu.

Bill Clinton, 140 mahkumu affetmiş, 36 suçlunun da cezalarını hafifletmişti. Clinton, kayınbiraderi Hugh Rodham'ın isteği üzerine de iki kişiyi affetmiş ve daha sonra Rodham'ın af karşılığında para aldığı ortaya çıkmıştı.

Clinton-Denise Rich ilişkisi ise pek şaşırtıcı bulunmadı. Bir yorumcu, ‘‘Clinton yapımı bir skandal seks olmadan olmaz. Washington'da her şey güç, para ve seks üzerinedir. Clinton, üçünü de sever’’ dedi. Kayınço skandalı, Amerikan Kongresi'nde soruşturuluyor. Clinton'ın danışmanları, aflar konusunda, eski Başkan'ın kendi tavsiyelerine uymadığını ifade ettiler.

Hillary boşanıyor

Hillary Clinton'ın, gelecek ay boşanmak için New York'ta mahkemeye resmen başvuruda bulunacağı ileri sürüldü. Bu konudaki ilk sinyal, Clinton Ailesi'nin kızı Chelsea'den geldi. Chelsea Clinton, ‘‘Annemle babam yollarını ayırmaya hazır, ne yapacaklarını onlar bilir’’ dedi.

Bill ve Hillary'nin birbirlerini pek görmedikleri, birlikte oldukları zamanlarda da hep kavga ettikleri ve ayrı odalarda uyudukları belirtildi. Bill Clinton'ın Manhattan'da kendisi için bir apartman dairesi aradığı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!