Adli tıp uzmanı, kocasının küloduna DNA testi yaptı

Güncelleme Tarihi:

Adli tıp uzmanı, kocasının küloduna DNA testi yaptı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2007 00:00

ABD’nin Michigan Eyaleti’nde, alanındaki başarılarından dolayı ödüller alan ünlü adli tıp uzmanı Ann Chamberlain-Gordon, şühelendiği kocasının külodunda yaptığı DNA testinin sonucuna dayanarak aldatıldığını ileri sürdü.

Chamberlain-Gordon, Lansing’de, kocası Charles Gordon’dan boşanmak için çıktığı mahkemede, avukatının "Eşinin külotunda ne buldun" diye sorması üzerine, "Başka bir kadını buldum. O kadın ben değilim" dedi.

Eyalet polisi için çalışan Chamberlein-Gordon, kocasının külotuna, mesaisi dışındaki saatlerde DNA testi yaptığını söyledi. Mahkemedeki bu açıklama, ünlü adli tıp uzmanı hakkında bir soruşturma başlatılmasına neden oldu. Charles Gordon da, yetkililer ve basına şikayette bulunarak bu tür DNA testlerinin eyalet kurallarına aykırı olduğunu belirtti.

Chamberlain-Gordon eyalet polisi için çalışmaya devam ediyor. Eyalet yetkilileri, ünlü adli tıp uzmanının laboratuvarı kendi kişisel işi için kullanmasıyla ilgili soruşturmanın yakında tamamlanmasını beklediklerini ifade ettiler. Kurallar, eyalet polisine ait araç, gereç ve cihazların kişisel amaçlı kullanımını yasaklıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!