ABD'de 'Gereksiz Montana eyaleti Kanada'ya satılsın' kampanyası başlatıldı

Güncelleme Tarihi:

ABDde Gereksiz Montana eyaleti Kanadaya satılsın kampanyası başlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2019 11:13

ABD'de bir internet sitesi üzerinde, 'Gereksiz Montana eyaleti 1 trilyon dolar karşılığında Kanada'ya satılsın' kampanyası başlatıldı. Kampanyaya 6 binden fazla kişi imzalarıyla destek verdi.

Haberin Devamı

ABD'nin Montana eyaletinin 1 trilyon dolar karşılığında Kanada'ya satılması talebiyle internette imza kampanyası başlatıldı. Bir internet sitesi üzerinde başlatılan ve 6 binden fazla kişinin imzalarıyla destek verdiği kampanya için 'Çok fazla borcumuz var ve Montana gereksiz. Orada kunduz ve benzeri şeyler olduğunu söyleyin yeter' notu düşüldü.

Kampanyaya imzalarıyla destek veren kişiler, Montana eyaletinin nüfus bakımından zayıf olduğu ve ABD'nin geri kalanından estetik olarak ayrıştığı yorumlarında bulundu.

Yapılan yorumlar Montanalılar için son derece aşağılayıcı ifadeler gibi görünse de sosyal medyada Montana'da yaşayan çok sayıda kişi, eyaletlerinin Kanada'ya satılmasını memnuniyetle karşılayacaklarını belirtti.

Kanada'da yaşayan çok sayıda kişi de sosyal medya yorumları ile kampanyaya destek verdi ve Montana'yı memnuniyetle Kanada'ya kabul edeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

ABD'nin toplam borcunun 22 trilyon dolar olduğu biliniyor. Çok sayıda kişi 1 trilyon dolar biçilen Montana'nın olası satışının borcu rahatlatmaya bile yetmeyeceğini söylüyor.

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!