ABD'de Demokrat Kongre adayı'na Türk desteği

Güncelleme Tarihi:

ABDde Demokrat Kongre adayına Türk desteği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2008 10:07

New York Staten Island ve Brooklyn bölgesinden Demokrat Parti adayı olarak milletvekili seçimlerine hazırlanan Michael McMahon için Brooklyn'de bir bağış kampanyası düzenlendi.

Güllüoğlu Cafe'de düzenlenen programa, New York'ta yaşayan Türk toplumu üyeleri ile Kore gazilerinden Joseph Farris katıldı.

McMahon, burada yaptığı konuşmada, gördüğü ilgi ve destekten son derece mutlu olduğunu belirterek “Seçim döneminde Türk dostlarımının beni desteklemesinden mutluluk duyuyorum” dedi. McMahon, Kongre'ye seçilirse Washington'da kapısının Türkler'e her zaman açık olacağını söyledi.

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) Başkanı Kaya Boztepe de ABD'de yaklaşan seçimlerde Türk dostu milletvekili adaylarına destek verdiklerini ve McMahon'un Türkiye'nin önemini anlayan önemli milletvekili adaylarından biri olduğunu söyledi.

McMahon, daha sonra vatandaşlarla birebir görüştü. Kampanyasında çalışan bir Türk olduğunu belirten McMahon, Naz Durakoğlu'nu yanına çağırdı.

Daha önce Hillary Clinton kampanyasında etkin olarak çalışan Durakoğlu, McMahon'un kazanma şansının çok yüksek olduğunu bildirdi. Programın sonunda McMahon için 13 bin dolara yakın bağış toplandığı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!