ABD Başkanı tatilde: Biden plajda ajanlar nöbette

Güncelleme Tarihi:

ABD Başkanı tatilde: Biden plajda ajanlar nöbette
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2023 07:00

Geçen hafta sonu 10 günlük tatil iznine ayrılan ABD Başkanı Joe Biden, First Lady Jill Biden ile birlikte memleketi Delaware eyaletindeki halk plajında görüntülendi.

Haberin Devamı

Biden çifti plajda güneşlenirken, Gizli Servis ajanları ise çevresinde nöbet tuttu. Plajın bulunduğu Rehoboth Beach bölgesinde bir yazlık evi olan Biden çifti tatil için sık sık buraya gidiyor.

GÜNEŞ BANYOSU

Şort mayosu, şapkası ve tişörtüyle plajda kitap okuyan Biden, tişörtünü çıkartarak bir süre güneşlendi. Biden çiftinin yanlarına özel soğutuculu bir çanta aldığı görülürken, ABD Başkanı da sık sık plastik şişeden su içti. Yazlık evlerindeki tatillerinde genellikle aile üyeleriyle vakit geçiren Biden çiftine bu kez aile fertlerinin eşlik etmediği görüldü. Eski ABD Başkanı Barack Obama döneminde başkan yardımcısı olan Biden, görev süresi bittikten sonra Delaware’deki konutu 2.7 milyon dolara satın almıştı. Biden o dönemde yaptığı bir açıklamada, “Jill ve ben kariyerlerimiz boyunca, plajda bütün ailemizi bir araya getirebileceğimiz bir yere sahip olma hayali kuruyorduk. Biz şimdi bunu gerçekleştirebildiğimiz için çok şanslı hissediyoruz” demişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!