50 yaşlarındaki adam şikayetçi oldu: Tecavüze uğradım

Güncelleme Tarihi:

50 yaşlarındaki adam şikayetçi oldu: Tecavüze uğradım
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2016 21:33

Olay İngiltere'de yaşandı. 50'li yaşlarındaki bir adam Manchester'daki bir alışveriş merkezininin tuvaletinde tecavüze uğradığını öne sürdü. Şikayetin üzerine polis 19 yaşındaki bir genci gözaltına aldı.

Haberin Devamı

İngiltere'nin Manchester kentinde polis sıradışı bir şikayet üzerine harekete geçti. Zira adı açıklanmayan 50'li yaşlarında bir adam Arndale alışveriş merkezinin tuvaletinde tecavüze uğradığını iddia etti. Öğle saatlerinde meydana geldiği iddia edilen olayda adamın iddiasına göre o saatlerde alışveriş merkezinin yoğun oluşu ve tuvaletlerin kullanım dışı olması gerekçesiyle adamın saldırıya uğradığını duyan olmadı.

Polis olay yerine ulaşmadan alışveriş merkezinin güvenlik görevlisi şüpheli bir genci yakaladı. Polis sorgusunda suçunu itiraf eden 19 yaşındaki genç tutuklandı.

Polis yetkilileri, kalabalık bir alışveriş merkezinde böyle bir olayın nasıl meydana gelebildiğini anlamadıklarını, ancak binadan sorumlu özel güvenliğin seri davranarak şüpheliyi yakaladığı için müteşekkir olunduğunu kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!