44 yıllık çaresizlik! Adeta 'Ölmek istiyorum' dedi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2021 16:58

44 yıldır ABD'deki tematik su parkı Marineland’de tutulan ve hayatta kalan son orkalardan olan Balina Kiska içinde bulunduğu beton tankın duvarlarına defalarca kez kafasını vurdu. Balinanın yürek burkan görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

Haberin Devamı

Marineland'in Niagara Şelaleleri tema parkında 44 yıldır insanları eğlendirmek için esaret altından tutulan, tüm yavruları ve arkadaşları ölen ve sosyal medyada 'Dünyanın en yalnız balinası' olarak bilinen Balina Kiska içinde bulunduğu beton tankın duvarlarına defalarca kez kafasını vurdu.

YÜREK BURKAN GÖRÜNTÜLER


Phil Demers adlı Twitter kullanıcısı hayatta kalan son orkalardan olan Kiska'nın kafasını duvara vurduğu anları sosyal medyada paylaştı. Video sosyal medyada büyük tepki çekerken yıllardır Kiska'nın serbest bırakılması için eylem yapan hayvan hakları savunucuları MarineLand’e giderek eylem yaptı.

44 yıllık çaresizlik Adeta Ölmek istiyorum dedi

ESARET ALTINDA YAŞADI

Haberin Devamı

Orkalar son derece zeki ve sosyal hayvanlar olarak biliniyor. Şu anda 44 yaşında olan Balina Kiska, İzlanda kıyılarında yakalandığından beri hayatını esaret altında geçirdi. Balina Kiska ölen yavrularından sonra son arkadaşının da başka bir tesise taşındığı 2011'den beri tamamen izole bir hayat yaşıyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!