12 saatlik uçuşta büyük sürpriz!

Güncelleme Tarihi:

12 saatlik uçuşta büyük sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2022 15:09

Pazar günü United Flight'a ait bir uçak yaklaşık 12 saatlik uçuşları sırasında sürpriz bir doğuma sahne oldu. Uçak içindeki doktorların yardımı ile doğum yapan genç kadın bebeğini Atlantik Okyanusu'nun ortasında kucağına aldı. 

Haberin Devamı

Gana'dan kalkıp Washington'a uçan United Flight'ın 997 numaralı uçuşu Atlantik Okyanusu'nun tam ortasındayken sürpriz bir olaya sahne oldu.

Şubat ayı sonlarında doğum yapması beklenen hamile bir kadının uçuş sırasında doğum sancıları başladı. Uçuş ekibi olaya anında müdahale etti ve ABD'de doktorluk yapan Ganalı bir doktor devreye girdi.

Insider'da yer alan habere göre doktora eskiden hemşirelik yapmış olan uçuş görevlisi de yardım etti. İkili, uçağın business class bölümünde adeta bir doğum odası düzenleyerek kadının bebeğini doğurmasına yardım etti.

UÇAĞIN FAZLADAN BİR YOLCUYLA İNDİĞİNİ GÖRMEK BİZİ HEYECANLANDIRDI

United Airlines'ın sözcüsü Insider'a verdiği demeçte, "Uçağın fazladan, güzel bir yolcuyla indiğini görmek bizi özellikle heyecanlandırdı. Mürettebatımız harikaydı. Hızlı davrandılar, uçaktaki tıp uzmanlarına yardım ettiler ve herkesin uçuş boyunca güvende kalmasını sağladılar" dedi.

Haberin Devamı

HAVALİMANINDA KARŞILANDI

Anne uçak indiğinde bir balon ve üzerinde "United ekibi adına, oğlunuz için tebrikler!" yazan bir tebrik kartıyla karşılandı. Sağlık görevlileri uçak iner inmez anne ve çocuğu yerel bir hastaneye kaldırdı. Hem anne hem de çocuğun iyi durumda olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!