Dünya Şampiyonu Sporcuya Başkan Tarhan’dan Takdir Belgesi

Güncelleme Tarihi:

Dünya Şampiyonu Sporcuya Başkan Tarhan’dan Takdir Belgesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 17:00

MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI NEŞET TARHAN, ÇİN’DE YAPILAN WEUHAN KENTİNDE YAPILAN LİSELER ARASI ULUSLARARASI ATLETİZM KARŞILAŞMALARINDA 100 METRE ENGELLİ DALINDA DÜNYA ŞAMPİYONU OLAN ŞEVVAL AYAZ’A TAKDİR BELGESİ VERDİ.

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Çin’de yapılan Weuhan kentinde yapılan Liseler Arası Uluslararası Atletizm Karşılaşmalarında 100 metre engelli dalında Dünya Şampiyonu olan Şevval Ayaz’a takdir belgesi verdi.
Mezitli’nin Çamlıca Mahallesi’ndeki Mersin Spor Lisesi’nde 9. sınıf öğrencisi olan Şevval Ayaz, 27 Haziran-2 Temmuz 2015 tarihleri arasında Çin’in Weuhan kentinde yapılan Liseler Arası Uluslararası Atletizm Karşılaşmalarında 100 metre engelli dalında dünya birincisi oldu. Şampiyon sporcu, Başkan Tarhan’ı makamında ziyaret ederek, sevincini paylaştı.
Şampiyon sporcuyu kutlayan Başkan Tarhan, Şevval Ayaz’a başarısından dolayı takdir belgesi verdi. Uluslararası bir yarışmada Mezitli’den bir gencin birincilik kazanmasının kendisini çok memnun ettiğini söyleyen Tarhan, "Dünyada hangi spor dalı olursa olsun birinci olmak kolay değil. Çin’de bayrağımızın göndere birinci sırada çekilmesi büyük başarı. Biz de bu gencimizle tanışalım ve kendisine bir takdir belgesi sunalım istedik. Bu arkadaşımız inşallah bundan sonra da Mersin’i, Mezitli’yi temsil eder. Yaşı büyüdükçe de başarıları artar, birincilikleri olur. Kendisini kutluyorum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!