Dünya Pepe transferini konuşuyor 

Güncelleme Tarihi:

Dünya Pepe transferini konuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2017 10:51

Dünya Pepe transferini konuşuyor 

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Real Madrid'en ayrılan Portekizli yıldızı alması dünyada gündem oldu

"Bir efsane Türkiye'ye geliyor!"

Sercan SAPANATAN-İSTANBUL-(DHA) 

Beşiktaş'ın dün gece resmen açıkladığı ve sabaha karşı İstanbul'a getirdiği Pepe transferi başta İspanya, Portekiz ve Fransa olmak üzere bir çok ülkede manşet oldu. Pepe'nin imza sonrası giydiği Beşiktaş formalı resmleri paylaşan gazeteler şu ifadeleri kullandılar; 
Pepe'nin ülkesi Portekiz'de gazeteler yıldız oyuncunun Beşiktaş'a transferini manşetlerden duyurdu. Ülkenin en bilinen spor gazetelerinden olan Record "Pepe Beşiktaş'a imzayı attı" manşetini atarken Abola ise "Beşiktaş Pepe'yi aldı" manşetini aterken Pepe ve Quaresma'nın artık takım arkadaşı olacağını yazdı. 
"BİR EFSANE TÜRKİYE'YE GELİYOR!" 
Real Madrid'de geçirdiği 10 yılın ardından Pepe'nin Beşiktaş'a imza atması İspanya basınında yer aldı. Marca gazetesi "Pepe Beşiktaş'a imza atmak için yola çıktı" manşetine attığı haberde Pepe'nin imzalı fotoğrafını paylaşırken, Pepe'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma da yer verdi. Bir diğer İspanyol gazetesi As ise transferi, "Pepe, Beşiktaş ile sözleşme imzaladı" diyerek duyurdu. İspanyol Mundo Deportivo gazeteside Pepe'nin Beşiktaş formalı fotoğrafı ile birlikte , "Türk kulübü, Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Pepe ile resmi sözleşme imzaladı" diye yazdı.  
La Liga'nın resmi Facebook hesabından yapılan açıklamada, "Bir efsane Türkiye'ye geliyor! Pepe, yeni döneminde sana iyi şanslar diliyoruz!" ifadesi kullanıldı.
"PEPE BEŞİKTAŞ'I PARİS SAİNT GERMAİN'E TERCİH ETTİ"
Pepe'nin Beşiktaş'a transferi Fransız basınında da yer aldı. Özellikle Portekizli yıldızın Fransız devi PSG yerine Beşiktaş'ı tercih etmesi sonuçu L'equipe gazetesi  "Pepe Beşiktaş'ı Paris Saint Germain'e tercih etti" manşeti ile verdiği haberde, "Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Pepe, Beşiktaş ile sözleşme imzaladı. Pepe, yeni bir şampiyonluk keşfetmeye gidiyor" diye yazdı.  Fransız Le Parisien gazetesi ise "Pepe'nin tercihi Beşiktaş" oldu manşetini attı. Le Figaro da Pepe'nin PSG'yi değilde Beşiktaş'ı tercih etmesini öne çıkararak "PSG'ye transferi ilan edilen Pepe Beşiktaş'ta" diye yazdı. 
İngiltere basınıda Pepe'nin Beşiktaş'a imza atmasına sessiz kalmadı. BBC "Portekizli defans Pepe Real Madrid'den Beşiktaş'a transfer oldu" manşetini attı. Mirror gazetesi ise "Beşiktaş, Pepe ile anlaştı" ifadelerini kullanırken, Pepe'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma da yer verildi. Daily Mail gazeteside "Real Madrid'den ayrılan Pepe Beşiktaş'a imza attı" diye yazdı. 
Almanların ünlü gazetesi Bild ise "Pepe, Beşiktaş'ta" manşetini attı. 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!