GeriSeyahat Dünya modasının yeni adresi istanbul
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Dünya modasının yeni adresi istanbul

Dünya modasının yeni adresi istanbul

İstanbul, moda sektörünün zirvesindeki ünlü tasarımcıların arka arkaya açtığı mağazalar ve Türkiye tekstilinin muhteşem parçalarıyla dünyanın en önemli moda merkezlerinden biri oldu. İnsanların hayatlarına renk katmakla vazifeli modacılar, sıcak günler için hazırladıkları koleksiyonlarını İstanbul'un vitrinlerine çıkardılar. İlkbahar-yaz sezonunda herkesin ruhuna hitap edecek çok çeşitli giysiler, aksesuvarlar var.

SEVGİLİYLE YAZ GECELERİNDE

Yaz geceleri için siyah abiyeler. İstanbul caddelerinde sevgiliyle koşmak için ideal. Viskoz asetat karışımı ince yünlüler, viskoz keten ve yün ipek karışımlı kumaşlar baharın gözdeleri arasında. Akşamları pırıltının, gümüşilerin yanısıra siyah giysiler yine gardırobun baş köşesinde olacak.

SUADİYE ÇOK POPÜLER

İstanbul'un şu sıralar en popüler alışveriş merkezi. Meşhur markaların hepsi dev mağazalar açtı. Ünlü markalar yavaş yavaş biraraya geliyor. Bağdat Caddesi daha canlandı, daha keyifli oldu. Yemek yenebilecek mekanların sayısı artıyor, sinemalar açılıyor, hepsi eğlenceli bir dünya için.

NİŞANTAŞI: VAZGEÇİLMEZ

İstanbul'un her köşesi kapalı alışveriş merkezleriyle dolsa da, Nişantaşı'ndan vazgeçilemez. Hele önümüzdeki sıcak günlerde Nişantaşı'nda dolaşmak çok zevkli olacak. Modern mağazalar, birbirinden güzel koleksiyonlar, dünyanın ünlü markaları hepsi Nişantaşı'nda toplanmış durumda.






False