Dünya ikincilerine çiçekli karşılama

Güncelleme Tarihi:

Dünya ikincilerine çiçekli karşılama
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 11:47

Dünya ikincilerine çiçekli karşılama

Haberin Devamı

 ERZURUM, (DHA)- Dünya Gençler B klasmanında hem kadınlar hem de erkeklerde Dünya ikincisi olan Erzurumlu Curlingciler çiçeklerle karşılandı. 

Dünya Gençler A Klasmanına yükselen kadın ve erkek Curlingcileri, hava limanında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü (GHSİM) Fuat Taşkesenligil, Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü Muzaffer Şahin Curling takımı yöneticileri Ahmet Çelebi, Murat Akın ile sporcuların aileleri karşıladı. Kafile Başkanı Recep Gürsoy, Antrenörler Ahmet Çelik, Sadık Topaloğlu yönetiminde İsveç'te yapılan Dünya Gençler B Klasmanı Curling yarışmalarına katılan kadın ve erkek ekibi, her iki kate-goride de final oynadı. Final maçında kadınlar İskoçya'ya, erkekler Çin'e yenildi ve ikinci oldu. Çiçek verilerek sporcu, antrenörler karşılanırken GHSİM Taşkesenligil, kafiyeyi uluslararası başarısından dolayı kutlayarak şunları söyledi:
"Sporcularımız Dünyanın en başarılı curlingcileriyle baş ederek ikincilik kürsüsüne çıktılar. Büyük zafer elde eden sporcu ve antrenörlerimizi  tebrik ediyorum. Gençlerimiz Dünya çapında önemli bir başarı elde etti."
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'ien öncülüğünde sporun ve sporcuların yanında olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü Muzaffer Şahin, başarılı sporcuları kutladı. Şahin, Müceldili Konağında başarılı sporcular onuruna bir yemek verdi.
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!