DSİ Genel Müdürü Diniz Antalya’daki Yatırımları İnceledi

Güncelleme Tarihi:

DSİ Genel Müdürü Diniz Antalya’daki Yatırımları İnceledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2015 09:49

DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRÜ ALİ RIZA DİNİZ, ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MENDERES TÜREL İLE BİRLİKTE AKSU ÇAYI ISLAHI VE TOPLULAŞTIRMA ÇALIŞMA TOPLANTISINA KATILDI

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, Antalya’da incelemelerde bulundu.
DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, Antalya’da ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay ile birlikte G-20 kapsamında Aksu Çayı Islahı ve Toplulaştırma Çalışmaları ile ilgili değerlendirme ve istişare toplantısına katıldı. Toplantının ardından DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Bölge Müdürü Turkay Özgür ile birlikte Antalya, Burdur, Isparta Vali ve Belediye Başkanlarının katıldığı (BAKA) Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı değerlendirme toplantısına katıldılar.
Yapılan toplantıların ardından DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, Jeoteknik Hizmetleri ve YAS Dairesi Başkanı Kemal Karakuş ve beraberindekilerle Aksu Çayı Islahı inşaat alanında incelemelerde bulundu.
Aksu Çayı Islahı inşaat alanında ki incelemelerinin ardından şantiyede DSİ Genel Müdürü Diniz ve beraberindeki heyete işin seviyesi hakkında brifing verildi.
Brifingin ardından DSİ Genel Müdürü Diniz, Aksu Çayı taşkın koruma inşaatında incelemelerde bulunduklarını söyledi. Kasım ayında Antalya’da yapılacak olan G-20 Zirvesinin geçiş güzergâhının Aksu olduğunu belirten Diniz, “G-20 zirvesinin geçiş güzergahı taşkın seddemizin üzerinden geçmesinden dolayı km 13+000 ile kilometre 3+000 arsında ki 10 kilometre’lik bölümüm Kasım ayına yetiştirilmesine karar verildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’inde katılımıyla toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda bu kısımdaki çalışma zorluklarının da dikkate alınarak işbirliği yapılması kararlaştırıldı. Çalışmalarımızda ödenek noktasında bir sorun yoktur” dedi.
DSİ Genel Müdürümüz Ali Rıza Diniz, Jeoteknik Hizmetleri ve YAS Dairesi Başkanı Kemal Karakuş, Bölge Müdürümüz Turkay Özgür ve beraberlerinde ki heyet Aksu Çayından sonra Küçük Aksu Baraj inşaatında incelemelerde bulundu.
DSİ Genel Müdürü Diniz Küçük Aksu Baraj inşaatında ki incelemelerinin ardından Şantiyeye geçerek burada işin seviyesi hakkında bilgi aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!