DSİ 13. Bölge Müdürü Özgür, Aksu’da Vatandaşları Dinledi

Güncelleme Tarihi:

DSİ 13. Bölge Müdürü Özgür, Aksu’da Vatandaşları Dinledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2015 11:19

DSİ 13. BÖLGE MÜDÜRÜ TURKAY ÖZGÜR, ANTALYA’NIN AKSU İLÇESİNDE MUHTARLAR VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEREK SORUNLARI DİNLEDİ.

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya’nın Aksu ilçesinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, DSİ 13. Bölge Müdür Yardımcı Osman Ertürk, Aksu Belediye Meclis üyeleri ve ilgili şube müdürleri ile birlikte Aksu’nun Kundu, Boztepe ve Kumköy mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Aksu Çayı&nda devam eden ıslah ve toplulaştırma çalışmalarında gelinen seviye ve devam eden çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
İlk olarak Boztepe Mahallesi’nde vatandaşlara çalışmalar hakkında bilgiler veren Özgür, soruları da yanıtladı. Daha sonra Kumköy ve Kundu mahallelerine geçen Özgür, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla yapılan toplantıların verimli geçtiğini kaydeden Özgür, “Biz Aksu Çayı ıslah ve toplulaştırma çalışmalarının her kademesinde vatandaşlarımızı bilgilendiriyor, onların da görüş ve fikirlerinden faydalanıyoruz. Bütün çaba ve gayretimiz hiç bir vatandaşımızın mağdur olmamasıdır” dedi.
Proje tamamlandığında hem bölgede düzenli parseller oluşacağını hem de Aksu Çayı civarının güzel bir görünüme kavuşacağını ifade eden DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, “Toplulaştırma çalışmalarımızla vatandaşlarımızın toprağı daha da değerli hale gelecektir” dedi.
Aksu Çayı ıslah çalışmalarında kazının yüzde 42, dolgu çalışmalarının yüzde 42 ve taş tahkimat işinin yüzde 34’ünün tamamlandığı bildirilirken, proje ile civar köyler, tarım arazileri ve turizm alanlarının taşkınlardan korunmasının sağlanacağına dikkat çekildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!