Dr. Ökten, Tabib Odası'nda başkan adayı

Güncelleme Tarihi:

Dr. Ökten, Tabib Odasında başkan adayı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 11:48

Dr. Ökten, Tabib Odası'nda başkan adayı

Haberin Devamı

 

ADANA Tabip Odası'nın 23-24 Nisan'da yapılacak genel kurulu öncesi, Etkin Demokratlar Grubu'nun başkan adayı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten oldu.
Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, mesleki sorunlara bakışı hakkında düşüncelerini açıkladı. Türkiye sağlık ortamının uzun süredir 'piyasalaştırıcı' politikalar doğrultusunda 'ağır tahribata uğratıldığını' savunan Ökten "Ülkemiz sağlık ortamı ulusal ve uluslararası sermayenin istekleri doğrultusunda piyasacı-ticarileştirici-kapitalistleştirici bir mantıkla yeniden düzenlenerek hekimleri ucuz işgücüne, vatandaşları ise müşteri konumuna taşımıştır" dedi. Dr. Ökten, adaylık gerekçesiyle ilgili olarak "Etkin Demokratik Hekimler olarak Adana Tabip Odası seçimlerinde daha iyi hekimlik yapmak, daha iyi sağlık hizmeti sunmak, sağlıkla ilgili her alandaki sorunlara ve hekim haklarına sahip çıkmak ve daha etkin bir oda için yeni yönetim kurulu ekibimizle, yeni bir oda yönetimine adayız" ifadesini kullandı.
Etkin Demokratlar Grubu'nda asil yönetim kurulu üyeleri; Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, Prof. Dr. Ahmet Hilal, Dr. A. Erhan Özeren, Op. Dr. Ferhat Erol, Dr. Hakan Şen, Uz. Dr. Selahattin Menteş ve Uz. Dr. Zehra Filiz Gündoğan Turan’dan oluşuyor.

ADANA,(DHA)
(30.3.2016 FOTOĞRAF)

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!