Dr. Melih Zeynal'ın ismi, Aşkale'de ölümsüzleşti

Güncelleme Tarihi:

Dr. Melih Zeynalın ismi, Aşkalede ölümsüzleşti
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 11:56

Dr. Melih Zeynal'ın ismi, Aşkale'de ölümsüzleşti

Haberin Devamı

 

 
ERZURUM, (DHA)- Genç yaşta hayata veda eden Dr. Melih Zeynal'ın ismi, görev yaptığı Aşkale'deki Aile Sağlığı Merkezinde ölümsüzleşti.
Emekli eğitimci- yazar Abdurrahman Zeynal'in Aşkale ilçesinde Aile Hekimi olarak görev yapan 32 yaşındaki oğlu Dr. Melih Zeynal, rahatsızlanarak Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yapılan ameliyat sonrası yoğun bakım altına alınan Dr. Zeynal, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve 20 Şubat 2016 günü hayata veda etti. Evli ve bir çocuk babası olan Dr. Zeynal'ı Halk Sağlıkığı Müdürlüğü unutmadı. Örnek bir vefa gösteren yetkililer, Dr. Melih Zeynal'ın çalıştığı birime ismini verdiler. 'T.C. Sağlık Bakanlığı, Erzurum Aşkale Dr. Melih Zeynal Aile Sağlığı Merkezi' tabelası, geçtiğimiz gün asıldı.
Dr. Melih'in isminin çalıştığı sağlık kurumuna verilmesi  acılı aileyi mutlu etti. Babası Abdurrahman Zeynal, "20 Şubat 2016 tarihinde rahmetli olan Dr. Melih Zeynal'ın ismi görev yeri olan Aşkale Aile Sağlığı Merkezine verildi. Bu duyarlı ve vefakar davranışlarından dolayı Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkililerini ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!