Dr. Emma-Kate Kennedy Maltepe Üniversitesi’nde

Güncelleme Tarihi:

Dr. Emma-Kate Kennedy Maltepe Üniversitesi’nde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2017 09:34

Dr. Emma-Kate Kennedy Maltepe Üniversitesi’nde

Haberin Devamı

İSTANBUL (DHA) - RİSK altındaki çocuklar, onların aileleri ve çocuklarla çalışan personele yönelik ulusal ve uluslararası düzeyde çeşitli uygulama ve araştırma projeleri yapan Maltepe Üniversitesi Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar için Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ), “Okullarda ve Toplumda Çalışan Psikologlar için Süpervizyon: İlişkisel ve Yansıtmalı Yaklaşım” konulu uluslararası konferans düzenleyecek.

Londra’da Tavistock Klinik’te çalışan Dr. Emma-Kate Kennedy, konferansın konuk konuşmacısı. Tavistock Klinik, psikolojinin pek çok önemli kuramının geliştirildiği dünyanın önde gelen tedavi ve eğitim merkezleri arasında. Tavistock Klinik eğitim psikolojisi doktora programının koordinatörü olan Dr. Kennedy aynı zamanda “çocuk, genç yetişkin ve aile” bölümünde psikolog olarak çalışıyor.

Dr. Kennedy, 13-15 Şubat günleri arasında SOYAÇ çalışmalarına katılarak 15 Şubat Çarşamba günü “Okullarda ve Toplumda Çalışan Psikologlar için Süpervizyon: İlişkisel ve Yansıtmalı Yaklaşım” konulu bir konferans verecek.

Konferans, SOYAÇ ve Maltepe Kaymakamlığı işbirliğiyle Ekim 2015’ten bu yana okul terkinin önlenmesi amacıyla yürütülen “Liseden Üniversiteye Gençler Birlikte” projesinin gerçekleştirildiği Handan Hayrettin Yelkikanat Lisesi konferans salonunda saat 14:00’te yapılacak.

(FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!