DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Başkan Saatcı’yı Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Başkan Saatcı’yı Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 11:03

DP GEEL BAŞKANI UYSAL, BAŞKAN SAATCI'YI ZİYARET ETTİ

Bir dizi ziyaret için Muğla’ya gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etti.
Gündeme ilişkin konular hakkında açıklamalar yapan Uysal, 1 Kasım Pazar günü yapılacak seçimlerle ilgili görüşlerini de ifade etti. Seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Gültekin Uysal, “ Konuşmadan aynı ideallere, aynı hedeflere bakabiliyorduk ve bu birliktelik bu Ülkenin en büyük avantajıydı. Ama maalesef artık acıda ve sevinçte bir araya gelemiyoruz. O noktaya getirildik. Büyük idealleri olanların imtihanları da büyük olur. Millet olarak mesuliyetlerimiz var. Her seçim yeni bir başlangıçtır. Batının ihtiraslarına kimse bu ülkeyi mahkum edemez. Belki de tarihimizin en büyük siyasi buhranını yaşıyoruz. Umarım bu seçim aklın, kurumların ve kuralların işlemesine vesile olur” dedi.
Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, Genel Başkan Uysal’ın ziyaretine teşekkür ederek “ 2002 yılında bir partinin genel başkanı aldığı kararla ülkeyi erken seçime götürmüştü. Ve seçim sonrasında bazı partilerle birlikte cezalandırılmıştı. Bu kez de 7 Haziran seçimlerinin tekrarını yaşıyoruz. Anketler fazla bir şeyin değişmeyeceğini gösteriyor ama getirilen nokta bu. İnşallah aklı selim galip gelir. Her konuda kendimizi çek etme zamanı geldi. Türk Milletinin sağduyusuna güveniyor ve sandığın iradesine saygı duyuyorum.” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!