Dövizini bozduranlara gelinlik ve nişan elbisesi hediye edecek

Güncelleme Tarihi:

Dövizini bozduranlara gelinlik ve nişan elbisesi hediye edecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 15:57

Dövizini bozduranlara gelinlik ve nişan elbisesi hediye edecek

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/ KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ta 'Işıklı tosun baba' olarak tanınan esnaf 60 yaşındaki Mehmet Ağagürbüz, dolar bozdurana gelinlik ve nişan elbisesi hediye edeceğini söyledi.

Kıbrıs Meydanı'na giden abiye mağazası sahibi Mehmet Ağagürbüz, 'Dolarını bozdur, oyunu boz' kampanyasına destek amacıyla dövizini bozduran 15 kişiye, gelinlik ve nişan elbisesi hediye edeceğini belirtti. Giyim mağazası olduğunu belirten Ağagürbüz, "Bu gelinlikler dükkanımda bedava. İster 1 dolar getirsin, ister 5 dolar getirsin. Ben miktar şartı koymuyorum, yeterki ülkemden yabancı para gitsin" dedi.

Başına, üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın fotoğraflarının bulunduğu bir şapka takan, eline Türk bayrağı alan Ağagürbüz, Erdoğan hayranı ve Türkiye sevdalısı olduğunu söyledi. Geçen hafta 5 bin dolar bozdurup altın aldığını ifade eden Ağagürbüz, "Kimin ihtiyacı varsa bu gelinlikleri bedava vereceğim. Tek şartım dolar ya da Euro bozdurması. Çünkü ben vatanım için, bayrağım için, devletim için yaşıyorum. Böyle bir Cumhurbaşkanı bir daha gelmez. Allah ömrümden alsın Cumhurbaşkanına versin" diye konuştu.

Esnaf ve vatandaşlar da Ağagürbüz'e alkışlarıyla destek verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!