Döşemealtı'nın rakibi Kireçburnuspor

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtının rakibi Kireçburnuspor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 14:36

 Döşemealtı'nın rakibi Kireçburnuspor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Kadınlar Futbol 1'nci Ligi'nde mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor hafta sonu sahasında Kireçburnuspor'u konuk edecek.

Play-off'a en iyi yerde girmek için mücadele eden Döşemealtı Kadın Futbol takımı, Kireçburnu maçı öncesi Danimarka 1'inci lig takımlarından Varde takımı ile hazırlık maçı yaptı. Kundu'da Wow Spor Center'de yapılan maçı Danimarka ekibi 1-0 kazanırken, Sportif Direktör Hüseyin Türk takımının oynadığı futboldan memnun olduğunu söyledi.

Pazar günü saat 13.00'da Yeşilbayır Şehit Er Tevfik Cebeci Stadyumu'nda Kireçburnu Kadın Futbol takımını konuk edecek Döşemealtı Belediyespor'da sakatlığı devam eden Lady ile cezalı Serra forma giyemeyecek. Kireçburnu karşılaşmasına mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını söyleyen Hüseyin Türk, "Amacımız kalan 5 maçımızı da kazanarak ligi en üst sırada tamamlamak. Play-off'a en iyi puanla başlamak ve şampiyon olarak Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Bunun için tüm engelleri tek tek aşacağımıza eminim. Bu haftaki maça tüm taraftarımızı bekliyoruz. Bizleri yalnız bırakmasınlar" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!