Döşemealtı'nda yaz okulu başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtında yaz okulu başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 13:03

Döşemealtı'nda yaz okulu başlıyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Belediyesi'nin yaz okulu başlıyor. Sosyal ve sportif ağırlıklı 24 branşın yer alacağı Döşemealtı yaz okullarında kayıtlar 12 Haziran'da, kurslar ise temmuz aynın ilk haftasında başlıyor. Kurslara bu yıl 1000 öğrencinin katılması öngörülüyor.
Döşemealtı Belediyesi'nin 3 yıldan bu yana düzenlediği yaz kursları için kayıtlar 12 Haziran'da başlıyor. Yaz kursları kayıt yaptırmak isteyenler, Döşemealtı Belediyesi hizmet binası ile Yeşilbayır Mahallesi'ndeki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurabilecek. Kayıtlar 23 Haziran tarihinde sona erecek.
Döşemealtı Yaz Kursları bu yıl futbol, basketbol, voleybol, hentbol, bisiklet, badminton, masa tenisi, güreş, halter, tekvando, judo, muay thai, tiyatro, bilgisayar, halk oyunları, model uçak, yabancı dil, işaret dili, Türkçe, satranç, resim, gitar, bağlama ve keman branşlarında açılacak. 1000 öğrencinin katılması beklenen kurslarda, model uçak ve işaret dili branşları ilk kez bu yıl açılacak.
Kaymakamlığın öncülüğünde Döşemealtı Belediyesi'nin katkılarıyla, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü organizasyonunda düzenlenecek Döşemealtı Yaz Kursları, yaklaşık 2 ay boyunca devam edecek. Kurslara 7-14 yaş grubundaki çocuklar ve gençler katılacak.
Bu yıl Kur'an kursları da yaz okulları bünyesinde eğitim verecek. Sportif faaliyetlerle ilgili kurslar ilçedeki spor komplekslerinde, diğer kurslar ise mahallelere en yakın eğitim merkezlerinde gerçekleştirilecek. Uzak mahallelerde oturan öğrencilerin ulaşımları da sağlanacak. Kurslar, tüm branşlarda temmuzun ilk haftası başlayacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!