DOMINO’S İNDİRİMİ 1 TL!

Güncelleme Tarihi:

DOMINO’S İNDİRİMİ 1 TL
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2013 17:48

Domino’s lezzetlerinde 1 TL’lik yakala.co kuponuyla %50’yi aşan indirim çılgınlığı!

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea1d2ef018fbb8f86c156d

Dünyada ve Türkiye’de vazgeçilmez lezzeti ile yeri doldurulamayan Domino’s Pizza, birbirinden nefis tatlarıyla ve kampanyalarıyla pizza severlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Son günlerin en çok konuşulan kampanyasını Domino’s bu kez yakala.co üzerinden başlattı.

yakala.co adresi üzerinden alınan 1 TL’lik indirim kuponlarıyla pizza severler, pizzalarını %50’yi aşan indirimlerle sipariş etmenin ayrıcalığını yaşıyor. Üstelik Domino’s Pizza’nın yakala.co’ya özel sunduğu indirimli menülerin içeriği dopdolu. Akıllara gelen klasik Domino’s lezzetlerinden en yenilerine kadar dilediğin Domino’s lezzetini tercih edebilirsin. Üyeler indirim kuponlarını tüm Türkiye’den verecekleri online siparişlerinde veya www.dominos.com.tr adresi ile birlikte Domino’s Pizza Acil Pizza hattı 444 33 22’yi arayarak diledikleri zaman kolaylıkla verebiliyorlar.

Pizza denilince akla gelen tek isim Domino’s, Türkiye’de 1996’dan beri bu işi yapan ve geçen zamanı pizzalarının lezzetine lezzet katarak değerlendiren, dünyanın en büyük evlere servis pizza zinciri olmanın haklı gururunu yaşıyor.
Pizza endüstrisinin lideri olmasının yanısıra 30 dakikada evlere servis garantisi veren tek markadir.

Domino’s Lezzet Sırlarını Açıklıyor!
Domino’s Pizza’nın lezzet yolculuğu,  dalında kızarmış olgun domateslerinin titizlikle hasat edilmesiyle başlıyor. Gizli baharat formülü ile harmanlayarak ürettiği nefis pizza sosunu, İtalyan mozerella üretim teknikleriyle hiçbir katkı maddesi kullanılmadan ürettiği mozerella ile birleştiriyor. Domino’s Pizza’nın; sucuk, sosis pepperoni, jambon gibi zengin şarküteri ürünlerinde dana etinin en özel bölgelerinden seçilen etler kullanılıyor. Her siparişte elle açılan taze Domino’s hamuru, Türkiye, Kazakistan ve Amerika’nın kaliteli buğdaylarının eşsiz harmanıyla elde ediliyor.

Durdurulamaz Domino’s Etkisi!
Domino’s etkisinin büyüklüğünü açıklamak için hizmet alanından bahsetmemiz yeterli olacaktır. Bugün dünyada 70 ülkede toplam 9 bin 500 şube ile hizmet veren Domino’s pizza endüstrisinin lideridir. Pizza severler için Domino’s Pizza’nın tarifsiz lezzetlerinin yeri ise her zaman ayrıdır. Gönüllere taht kuran lezzetleriyle Domino’s etkisi 1 TL’lik indirim kuponları aracılığıyla Türkiye’nin dört bir yanına durdurulamaz bir şekilde yayılıyor. Sen de nefis Domino’s tatlarına %50’yi aşan dev indirimlerle ulaşmak istiyorsan yakala.co adresini vakit kaybetmeden ziyaret etmen yeterli!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!