Dolap bizden kitap sizden

Güncelleme Tarihi:

Dolap bizden kitap sizden
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2013 00:00

Sosyal medya sitesinde bir araya gelen iki bin üyeli Emek-Bahçeli grubu, Başkent’te ilk kez bir çocuk parkına kitap dolabı yapıyor. “Dolap bizden kitap sizden” çağrısı yapan grup, 21 Nisan günü herkesi yanlarına bir kitap alarak açılışa davet ediyor.

Haberin Devamı

Sısyal paylaşım sitesi üzerinden bir araya gelerek kurulan Emek-Bahçeli grubu, iki bin üyeye ulaştı.
Sosyal projelere imza atan grup son olarak “Meral-Yaman Okay Açık Kitap Dolabı” projesine başladı. Grup, Bahçelievler’deki bir çocuk parkını düzenleyerek kitaplık yaptı. Çankaya Belediyesi’nin de destek verdiği projenin Başkent’te ilk kez hayata geçirildiğini anlatan grup üyelerinden Aylin Kosovaeri Şahin, duyarlı vatandaşlardan kitap desteği istedi. Açılışı 21 Nisan günü yapacaklarını hatırlatan Şahin şunları söyledi:

ATA KATI’DAN DESTEK

“Büyük bir mahalle imecesi, sevgi, dostluk ve birlikle bunu gerçekleştirdik. Birçok yerden destek gördük. Ayrıca değerli sanatçılarımızın ismini kullanmamıza izin veren Meral Hanım’ın babası Ata Katı da kendisine ulaştığımız günden bu yana bize destek verdi. Açılışımızda tüm konuklarımızdan bir kitapla gelmelerini rica ediyoruz. Dolaplarımız bağış kitaplarla besleneceğinden bu bağışlar bizim için çok önemli bir destek.” Proje, hem sanat severlerin hem de kitap severlerin beğenisini kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!