Dolandırılmak istendi, canından oldu

Güncelleme Tarihi:

Dolandırılmak istendi, canından oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2016 17:45

Dolandırılmak istendi, canından oldu

Haberin Devamı

Taygun ERTAN/ ERDEK (BALIKESİR),(DHA)- BALIKESİR'in Erdek İlçesinde kendisini cep telefonu ile arayan dolandırıcılara kimlik bilgisini verdikten sonra korkup, polise şikayetçi olmaya giden 54 yaşındaki Nesrin Zümrüttepe, yolda rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. Talihsiz kadının cesedi, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, polis Zümrüttape'yi cep telefonu ile arayan zanlının kimliğini araştırıyor.
Bursa'da yaşayan Nesrin Zümrüttepe, Balıkesir'in Erdek ilçesinde yazlık evinde kalırken bugün kendisini cep telefonu ile arayan ve savcı olduğunu söyleyen bir dolandırıcıya inanıp kimlik bilgilerini verdi. Daha sonra bu kişinin dolandırcı olabileceğini düşünen Zümrüttepe, polise haber vermek için Adnan Menderes Caddesi'nde bulunan Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gitmek üzere evden çıktı. Bu sırada yol üzerinde bulunan bir kuyumcuya gidip İlçe Emniyet Müdürlünü soran Zümrüttepe, bu sırada yaşadıklarını kuyumcu Mustafa Pektaş'a anlatırken fenalaşıp yere yığıldı. Memur emeklisi olduğu öğrenilen Nesrin Zümrüttepe, ambulans gelene kadar yaşamını yitirdi.
Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. Nesrin Zümrüttepe'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken; polis, Zümrüttepe'yi arayıp kimlik bilgilerini alan kişinin kimliğini aradığı cep telefonu numarasından araştırıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!