Doktor Yıldırım: Estetik operasyon güven veriyor

Güncelleme Tarihi:

Doktor Yıldırım: Estetik operasyon güven veriyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2018 11:08

Doktor Yıldırım: Estetik operasyon güven veriyor

Haberin Devamı

Suat DENİZ / IĞDIR, (DHA)-Iğdır Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Ali Rıza Yıldırım, çok yakında Liposakşın ile birilkte parmak kopmaları ya da doku kayıplarının onarımı için mikrocerrahi operasyonları yapmaya başlayacaklarını söyledi. Dr. Yıldırım, estetik operasyon sayesinde kişilerin dış görünümünde olumlu değişimler olmakla birlikte özgüveni artırdığını da söyledi.
    Iğdır Devlet Hastanesinde birçok estetik ve rekonstrüktif operasyonun başarıyla yapıldığını kaydeden Yıldırım, bunların başında burun estetiği ameliyatının geldiğini söyledi. Göz kapağı germe, kepçe kulak, karın germe, meme büyütme ve küçültme, cilt altı tümörleri, ben çıkarılması ve yara izi düzeltilmesi operasyonlarını da başarıyla yaptıklarını ifade eden Yıldırım şunları söyledi:
    "Şimdi daha önce Iğdır'da hiç yapılmayan liposakşın ve mikrocerrahi operasyonları da gerekli ekipmanlar tamamlandıktan sonra yapmaya başlayacağız. Bu tür hastaların başka illere gitmeden problemlerine derman olacağız. Hem estetik açıdan hem de fonksiyonel açıdan faydalı olmak ve en kısa zamanda normal yaşamlarına geri dönmelerine katkıda bulunacağız. Estetik operasyon sayesinde kişilerin dış görünümünde olumlu değişimler olmakla birlikte özgüveni artmaktadır. Bu tür hastalarımızı Plastik Cerrahi polikliniğine bekliyoruz.’"

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!