Doktor adayları güldürdü

Güncelleme Tarihi:

Doktor adayları güldürdü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 11:40

Doktor adayları güldürdü

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi eğitim alan geleceğin doktorları 'Tom, Dick ve Harry' adlı komedi oyununu sahneledi.
Yazdığı komedi oyunları ile ün yapmış olan İngiliz yazar Ray Cooney’in, oğlu Michael Cooney ile birlikte kaleme aldığı oyun, MEÜ Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde sahneledi. Atakan Kılınç, Bilal Hamad, Utku Karakaş, Kübra Ocak, Burakhan Akın, Afife Köymen, Sena Çelik, Doğukan İbici ve Özden Babalıklı rol aldığı oyunda, iki kardeşin beceriksizliği nedeniyle başı belaya giren ve çok zor durumda kalan bir ailenin trajikomik öyküsü anlatılıyor.
İzleyenlerden tam not alan oyun sonunda konuşan Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk, tıp öğrencilerinin, sadece doktorluk mesleğinde değil, sanatsal ve kültürel faaliyetlerde de başarılı olmasının gurur verici olduğunu belirterek, "Tiyatroya gönül veren genç arkadaşlarımızı, harcadıkları yoğun emek ve ortaya koydukları performanslarından dolayı kutluyorum. Gençlerimizin, gelecek yaşamlarında da başarılı birer hekim, akademisyen olacaklarına yürekten inanıyorum. Siz gençlerimizin, tıp doktorluğu yanında sanatçı kimliğinin de olması ayrıca çok güzel bir şey. Tıp fakültemizde, bir tiyatro topluluğu oluşturabilir ve bu başarıyı gelecekte de devam ettirebiliriz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!