Doğum tarihlerini farklı yazdırmak istediler

Güncelleme Tarihi:

Doğum tarihlerini farklı yazdırmak istediler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 16:40

- Bursa'da bir hastanede, 4'ü Suriyeli 15 bebek, 29 Şubat günü dünyaya gözlerini açtı - Ailelerin, bebeklerin doğum tarihini 28 Şubat ya da 1 Mart olarak kaydettirmek istedikleri belirtildi

Haberin Devamı

BURSA (AA) - Bursa'da bir hastanede, 4'ü Suriyeli 15 bebek, 29 Şubat günü dünyaya gözlerini açtı. Ailelerin, bebeklerin doğum tarihini 28 Şubat ya da 1 Mart olarak kaydettirmek istedikleri bildirildi.

Bursa Zübeyde Hanım Doğumevi'nde gece yarısından itibaren 15 anne doğum yaptı. Dört yılda bir yaşanan 29 Şubat gününde doğan bebeklerin aileleri, doğum tarihlerini 28 Şubat veya 1 Mart olarak değiştirmek istedi.

Doğumhane sorumlusu baş ebe Nurgül Dikmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gece 00.30'dan itibaren 15 doğumun gerçekleştiğini belirtti.

Dikmen, "7 tanesi sezaryen, 8'i normal doğum. Bunlardan 4'ü Suriyeli hastamız. Tabii ki 4 yılda bir doğum günü kutlayacakları için biraz üzüntülüler. Genelde 28 Şubat ya da 1 Mart olarak yazdırıyorlar. Pek istekli olmuyorlar bugün doğurmaya. Yalnız acil geldikleri için doğurmak zorunda hastalarımız'' diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!