Doğum günü kutlamaya hasret kaldı

Güncelleme Tarihi:

Doğum günü kutlamaya hasret kaldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 13:40

- Şubat'ın 29'unda dünyaya gelen Çakıroğlu: "Dört yılda bir gelen doğum günü imkanını bu yıl da ailemin iş yoğunluğu nedeniyle değerlendiremedik. Hedefim 2020 yılına denk gelen doğum günümde pastamın mumlarını üfleyebilmek"

Haberin Devamı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'de Şubat'ın 29’unda dünyaya gelen Metin Çakıroğlu, 39 yaşında olmasına rağmen sadece 8 kez doğum günü pastasının mumlarını üfleyebildi.

Şubat'ın 29'unda dünyaya gelen Çakıroğlu, dört yılda bir doğum günü tarihi gelen Şubat 29’u bu yıl da ailesinin iş yoğunluğu nedeniyle değerlendiremedi.

Kırklareli Üniversitesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Çakıroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şubatın 29’unda dünyaya gelmesinden dolayı hayatında sadece 8 kez doğum günü pastasının mumlarını üfleyebildiğini söyledi.

Tüm insanlar gibi her yıl doğum günü kutlamayı istediğini ifade eden Çakıroğlu, sosyal paylaşım sitesi olan Facebook’ta bile arkadaşlarının dört yılda bir doğum gününü kutladıklarını kaydetti.

Doğum günü kutlamamaya artık alıştığını anlatan Çakıroğlu, "Dört yılda bir gelen doğum günü imkanını bu yıl da ailemin iş yoğunluğu nedeniyle değerlendiremedik. Hedefim 2020 yılına denk gelen doğum günümde pastamın mumlarını üfleyebilmek. Zaten bu duruma ben alıştım" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Bazen 29 Şubat doğumlu olduğunu söylediğinde, karşısındakilerin dalga geçtiğini zannettiğini anlatan Çakıroğlu, çok şansız biri olduğuna inandığını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!