Doğukan Demirel albümünü tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Doğukan Demirel albümünü tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 09:51

Doğukan Demirel albümünü tanıttı

Haberin Devamı

 

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - SANATÇI Doğukan Demirel, hazırlık aşaması 2 yıl süren 'Seni almadan gitmem' isimli albümünü tanıttı. Sanatçı Murat Kurşun'un da katıldığı tanıtım gecesinde Demirel, “İkinci albümüm çıkana kadar herkes bu albümü konuşacak" dedi.

Antalya'daki sahnelerin tanınmış sesi Doğukan Demirel 2 yıl emek vererek hazırladığı albümünün tanıtımını yaptı. Konyaaltı Caddesi Atatürk Parkı içerisindeki Paşa Çadırı'nda gerçekleşen tanıtıma ünlü Sanatçı Murat Kurşun da katıldı. 13 eserin yer aldığı 'Seni almadan gitmem' ismiyle piyasaya sürülen albüm, Olimpiyat Müzik'ten çıktı. Albümün aranjörlüğünü ve müzik direktörlüğünü ise Mustafa Beyazkuş üstlendi.

Albüm tanıtımında hayranlarıyla bir araya gelerek sık sık fotoğraf çektiren Demirel, 2 yıl sonunda sağlam bir albüm hazırladığını söyledi. Osman Öztunç'un yıllardır kimseye beste vermediğini ancak kendisine bir jest yaparak albümünün adını taşıyan bestesini verdiğini belirten Demirel, “Bu ilk albümüm. Şimdilik üç klip çektik, en güvendiğim şarkım ise albüm çıkış parçam olan Seni almadan gitmem. İkinci albüm çıkana kadar herkes bu albümü konuşacak" dedi.

Demirel, tanıtımda destek veren Paşa Çadırı sahipleri İhsan ve Cevat Üre kardeşlere de teşekkür ettiğini söyledi.

MURAT KURŞUN'DAN HAYRANLARINA MÜJDE

Doğukan Demirel'in tanıtım gecesine katılan sanatçı Murat Kurşun da hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. İlk zamanlarında kendisine de albüm tanıtımlarında çok fazla destek verilmediğinden yakınan Kurşun, 13 eserlik albümün çıkarılmasının kolay olmadığını söyledi. Albümdeki parçaların bir kısmını dinlediğini ve beğendiğini de belirten Kurşun, “Benim de yeni albümüm bir buçuk aydır piyasalarda. Tabii dijital ortam, sosyal medya albüm satışlarımızı bitirdi. Bende hayranlarımla yakında TRT Müzik kanalında sunacağım 'Murat Kurşun Show' ile bir araya gelmeye hazırlanıyorum" dedi.

Albüm tanıtımının ardından gece Savaş Ulubay'ın sahne performansıyla devam etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!