Doğaseverlerin Yumurtalık keyfi

Güncelleme Tarihi:

Doğaseverlerin Yumurtalık keyfi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 11:32

Doğaseverlerin Yumurtalık keyfi

Haberin Devamı

ADANA Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü (PRODOSS) Yumurtalık İlçesi'nde doğa yürüyüşü düzenledi.
Ceyhan'ın Yellibey Köyü'nden başlayan 15 kilometrelik yürüyüşe yaklaşık 200 kişi katıldı. Zeytinbeli Gölü ve Ayvalık Köyü güzergahı üzerinden devam eden etkinlik, Yumurtalık Lagünü (Dalyan) Halep Çamlığı Milli Park Alanı'nda sona erdi.
SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ
Etkinlikte ayrıca, Dr. Arzu Atçı, Çağlayan Özyedek ve Dilek Abakan'a kulüp yöneticileri sürpriz doğum günü düzenledi. Alkışlar arasında mum üfleyen Atçı, Özyedek ve Abakan, ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Doğaseverler daha sonra Halep Çamlığı'nda bulunan 'Palmiye Adak Ağacı'nda anı fotoğrafı çekildi.
YORGUNLUĞU ATIYORUZ
PRODOSS Kulüp Başkanı Mehmet Yakut "Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü olarak ülkemizde ve yöremizde harika doğal yerlere, kanyonlara, vadilere ve değişik dağ zirvelerine düzenlediğimiz yürüyüş etkinliklerimiz ile bu yörelerin tanıtımına ve dağcılık sporunun gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Her hafta sonu düzenlediğimiz dağcılık ve doğa sporları faaliyetlerimiz ile iş yoğunluğunun, şehrin gürültüsünün, trafiğin bize yüklediği stresi doğada atarak rahatlamış olarak hayata ve yeni güne başlıyoruz" dedi.

Malik GÖDELİNER/ADANA, (DHA)

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!