Doğan Medya Grubu’na ’Sektörün Kartalı’ ödülü

Güncelleme Tarihi:

Doğan Medya Grubu’na ’Sektörün Kartalı’ ödülü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2007 00:00

TÜSİAV, her yıl düzenlediği geleneksel Üstün Hizmet ve Başarı Ödülleri’nde bu yıl Doğan Medya Grubu’na, "Sektörün Kartalı" ödülünü verdi. Ödülü, Ankara Hürriyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yaşar Sökmensüer DSPGenel Başkanı Zeki Sezer’den aldı.

TÜRK Sanayici ve İşadamları Vakfı’nın (TÜSİAV) her yıl düzenlenen geleneksel Üstün Hizmet ve Başarı Ödülleri’nde Doğan Medya Grubu’na "Sektörünün Kartalı" ödülü verildi. Doğan Medya Grubu’na "Üstün Hizmet Ödülü", "Hem yerel, hem ulusal ölçekte Türk medyasına öncülük yaptığı, internet ortamında katılımcı gazeteciliği gerçekleştirdiği, yatırımlarını dünyaya taşıdığı, Türkiye’ye çok büyük meblağlarda katma değer sağladığı" için verildi. Ankara Hürriyet Gazetesi Yazıişleri Koordinatörü Yaşar Sökmensüer’e "Sektörünün Kartalı" ödülünü veren DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Ankara Hürriyet Gazetesi’nin kampanyaları ve çağdaş haberciliği ile Başkent için kalıcı ve çok önemli şeyler yaptığını vurguladı.

DENKTAŞ’A BÜYÜK ALKIŞBilkent Otelde düzenlenen ödül törenine Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, KKTC eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Ankara Sanayi Odası Başkanı Zafer Çağlayan, Türkiye İşveren Sendikaları Başkanı Tuğrul Kutadgobilik, işadamları ve bürokratlardan oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. KKTC eski Cumhurbaşkanı Denktaş törende yaptığı konuşmada, "Bir Türkiye’miz var. Atatürk’ün laik Türkiye’si" sözleriyle büyük alkış aldı.

MARKAYARATTILARSanayi ve Ticaret Bakanı Coşkun sektöründe başarılı olan firmaların bir marka yarattığını belirterek, ödül alanları ayrı ayrı kutladı. TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak Başkent’in ekonomisi, girişimcileri, sanayisi, ticaretiyle de tüm sektörlerde örnek bir yolda ilerlediğini vurguladı. ASO Başkanı Çağlayan da YÖK Başkanı Erdoğan Teziç’e yönelik saldırı girişimini eleştirerek, "Allah Türkiye’nin kaderiyle oynamak isteyenlere fırsat vermesin" dedi.

ÖDÜL ALAN FİRMALAR TÜSİAV’ın Üstün Hizmet ve Başarı "Sektörünün Kartalı" ödüllerini alan firmalar şöyle: Doğan Medya Grubu, Tepe Teknoloji, TAV Holding, Ulusoy, TOKİ, Akfen Holding, İntes, Meteksan, Park Teknik, Karton Tekstil, İpek Mobilya-Çinkom AŞ, Akay Hastanesi, Alparda Mobilya, Savunma Sanayi Müsteşarlığı, GATE Elektronik, Teleses, Kimetsan, Ayen Enerji, Trans AŞ.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!