Doğalgazlı evde iki aylık bebeğiyle soba kurbanı oldu

Güncelleme Tarihi:

Doğalgazlı evde iki aylık bebeğiyle soba kurbanı oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2009 08:47

İstanbul Maltepe'de evi doğalgazlı olmasına rağmen bebeği üşümesin diye kömür sobası yakan Candan Mumcuğ , 2 aylık bebeği Cemre Naz ile sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü.

Haberin Devamı

Bankada çalışan Candan Mumcuğ (25) , Maltepe'deki evinde, 2 aylık kızı Cemre Naz'ın üşümemesi için kömür sobasını yakıp birlikte uykuya daldı. Bir otelde müdür olarak çalışan baba Muzaffer Mumcuğ, akşam saatlerinde eve geldiğinde eşinin sobanın yanında baygın yattığını gördü. Evin camlarını açan Muzaffer Mumcuğ, hemen durumu 112 Acil Servis'e bildirdi.

 

/images/100/0x0/55ea5da4f018fbb8f87b3955
Eve gelen sağlık ekipleri, Candan Mumcuğ'nun karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğünü belirledi. Yaşadığı anlaşılan Cemre Naz ise ilk müdahalesinin ardından Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Cemre Naz da hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polisin evde yaptığı incelemenin ardından Candan Mumcuğ'un cesedi de kızının bulunduğu hastanenin morguna kaldırıldı.

 

Haberin Devamı

Yakınları, Mumcuğ ailesinin evlerine doğalgazı yeni bağlattıklarını, tasarruf amacıyla ellerinde bulunan kömürü tüketmek içi soba kullanmaya devam ettiklerini söyledi.

 

Anne ve kızının memleketleri olan Ordu'da toprağa verileceği öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!