Doğa'da müzik gecesi

Güncelleme Tarihi:

Doğada müzik gecesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 10:03

Doğa'da müzik gecesi

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Doğa Bilim Okulları'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği 'Müzik Gecesi' bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

İlkokul ve ortaokuldaki yüzlerce öğrenciden oluşan flüt korosu, orkestra, solo şarkılar, dans gösterisi, bateri ve piyano şovu davetlileri büyüledi. Okulun müzik öğretmenleri Ezgi Keziban ve Berkcan Kerek'in yönettiği etkinlik kampüsün bahçesinde gerçekleştirildi. Etkinliği Doğa Okulları Bölge Koordinatörü Göksel Yalçın da izledi. İlkokul öğrencilerinin dans gösterisiyle başlayan gece, flüt orkestrasının 'Bilmem şu feleğin', '23 Nisan' ve 'Samanyolu' parçalarıyla devam etti. Esma Karakaya'nın seslendirdiği Yemen Türküsü'nün ardından sahneye çıkan oda orkestrası, koroyla birlikte 'Orda bir köy var uzakta', 'Dostluk', 'Resimdeki gözyaşları' ve 'Dostluk' parçalarını seslendirdi. Ayşe Fırtına'nın söylediği 'Ayrılık' parçasının ardından orkestra ve koro, 'Hoş gelişler ola' ile Türk bayraklarıyla donatıldı. Tamamen öğrencilerden oluşan koro ve orkestranın İzmir Marşı ile finalde konfeti patlatıldı. Gösteriyi izlemeye gelen aileler de büyük coşkuya ortak oldu.

Ortaokul Müdürü Nadire Öksüz ile İlkokul Müdürü Naciye Cangar, öğretmenlerin de zaman zaman sahne performansı sunduğu Müzik Gecesi'nin her yıl eğitim ve öğretim sezonu sonunda sergilendiğini söyledi. Müdür Cangar, performans sonunda sahnede çiçek verdiği öğretmenlerini tek tek kutladı, öğrencileriyle gurur duyduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!