Doğa tutkunları yer sofrasında buluştu

Güncelleme Tarihi:

Doğa tutkunları yer sofrasında buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2018 10:28

Doğa tutkunları yer sofrasında buluştu

Haberin Devamı

Malik GÖDELİNER/ADANA, (DHA) - ADANA’lı doğa tutkunları Ramazan ayı nedeniyle düzenledikleri ‘yeryüzü sofrasında buluşalım’ etkinliğinde biraraya geldi.

Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü (PRODOSS) yönetim kademesi, 240 üyesiyle birlikte  Yaşar Kemal Koşu ve Yürüyüş Parkında kurdukları yer sofrasında iftar açtı.

Kulübün düzenlediği doğa yürüyüşleri, tekne gezileri, tarih ve kültür etkinliklerine katılarak zinde bir yaşamın kapılarını açan, stres atan, keyifli saatler geçiren grup üyeleri, düzenlenen yeryüzü sofrasında da birlikte iftar açtı, çaylar kahveler eşliğinde sohbet ederek hoşça vakit geçirdi.

GELENEK HALİNE GELDİ

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinin üyeler arasında sosyal dayanışma ve kaynaşmayı arttırdığını belirten PRODOSS Kulüp Başkanı Mehmet Yakut, "Her yıl değişik işletmelerde yaptığımız iftar yemeğimizi bu yıl doğa da yapmaya karar verdik. Adına da ‘Yeryüzü Sofrası’ dedik. Eski Ramazanlarda olduğu gibi yer sofrasında bir araya gelerek, herkesin evinden getirdiği yiyecekleri paylaştık, yakınlaştık, kaynaştık ve güzel bir iftar yemeği yaptık" dedi..

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!