Doctor-bed İstanbul’a İkinci Mağazayı Da Açtı

Güncelleme Tarihi:

Doctor-bed İstanbul’a İkinci Mağazayı Da Açtı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2015 10:59

YATAK VE MOBİLYA SEKTÖRÜNDE 30 YILI AŞKIN SÜREDİR FAALİYETLERİNİ SÜRDÜREN SEKTÖRÜN GÜÇLÜ FİRMALARINDAN DOCTOR-BED, İSTANBUL’DA İKİNCİ MAĞAZASINI AÇTI.

Yatak ve mobilya sektöründe 30 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren sektörün güçlü firmalarından Doctor-BED, İstanbul’da ikinci mağazasını açtı.
İkitelli’deki MASKO Mobilya Kenti’nde toplam 500 m2’lik 4 katlı mağazasından sonra bu kez de Avcılar’da E-5 Karayolu üzerinde 1000 m2’lik 5 katlı 2. mağazasını açan Doctor-BED Türkiye’nin en büyük metropolü ve sektörün kalbi durumundaki kentte ikinci yatırımını gerçekleştirdi.
Çukurova’da doğan Milenyum A.Ş’nin markası olan Doctor-BED’in, Avcılar’daki yeni mağazasıyla daha geniş bir tüketiciyi kitlesine ulaşmasının hedeflendiğini belirten Doctor-BED Genel Müdürü Hakan Ceyhan, “Sektördeki 30 yıllık tecrübemizle kendi imalatımız olan ürünleri tüketicilerimizle buluşturmak amacıyla Doctor-BED markası ile perakende mağazalar açmayı sürdürüyoruz. Hedefimiz ürünlerimizi müşterilerimizle buluşturarak ve en kaliteliyi, en uygun fiyata almalarını sağlamaktır“ dedi.
Doctor-BED’in teknolojiyi yakından takip ederek yenilikçi çözümlerle kaliteyi ve konforu arttırarak üretimini sürekli geliştirmeyi prensip edindiğini vurgulayan Doctor-BED Genel Müdürü Hakan Ceyhan, ”Müşterilerimiz için değer oluşturmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürünlerimize sahip çıkmak ve satış sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak görevimizdir.Bu görev ile hızlı teslim süresi ve geliştirilmiş satış sonrası hizmet ağı ile tüketicilerimizin her an yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!