DOB Müdürü'nün Antalya ziyareti

Güncelleme Tarihi:

DOB Müdürünün Antalya ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2018 15:34

DOB Müdürü'nün Antalya ziyareti

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - DEVLET Opera ve Balesi (DOB) Genel Müdürü Murat Karahan, Antalya Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB) Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

DOB Genel Müdürü Murat Karahan, Haşim işcan Kültür Merkezi'nde Antalya DOB Müdürü Sibel Kızılateş ile yardımcıları tarafından karşılandı. Antalya DOB sanatçılarıyla bir araya gelen Murat Karahan,

çalışanların sorunlarının çözümü için çaba göstereceğini söyledi. Türk operasını dünya operasıyla eşdeğer kılmak, yeni bir vizyon getirmek için çaba göstereceğini kaydeden Murat Karahan, "Dünyada gördüğümü, vizyonumu aktarmak için disiplini sağlayacağım. Sanatın olduğu yerde, sanat üreteceksek mutlaka disiplinin olması gerekir. Çok çalışarak devlet memuru zihniyetinden de kurtulmalıyız. Çünkü hepimiz sanatçısıyız, hepimiz konservatuar okuduk" dedi.

Sahneden geldiğini ve bunun bir avantaj olduğunu kaydeden Murat Karahan, "Sahne tozu yutmuş bir genel müdürüm. Sanatçı arkadaşlarımın geçtiği yollardan ben de geçtim. Sorunları çok iyi biliyorum. Sanatçıların sorunlarını da çözmek için çalışacağım" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!