Diyaliz hastalarına yılbaşı kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Diyaliz hastalarına yılbaşı kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2017 12:45

Diyaliz hastalarına yılbaşı kutlaması

Haberin Devamı

 

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Hastanesi Hemodiyaliz Ünitesi'nde tedavi gören böbrek hastaları için yeni yıl eğlencesi düzenlendi.

AÜ Hastanesi Hemodiyaliz Ünitesi'nde tedavi gören hastalara yönelik düzenlenen yılbaşı kutlamasına Prof. Dr. Gültekin Süleymanlar, Prof. Dr. Fevzi Ersoy, Prof. Dr. Ramazan Çetinkaya, Prof. Dr. Yusuf Akar, organ nakil koordinatörü Nilgün Bilal, diyaliz merkezi hemşireleri ve çalışanları, AKBÖHONDER Başkanı Mehmet Şahan, diyaliz hastaları ve yakınları katıldı. Hastaları tek tek ziyaret eden doktor ve hemşireler, çocuklara hediyeler verdi, tüm hastalara güzel, sağlıklı bir yıl temennisinde bulundu.

Diyaliz merkez hekimi Prof. Dr. Gültekin Süleymanlar, "Özellikle diyaliz hastaları yaşamlarının uzun bir sürecini hastanede geçiriyor. Yılbaşı, bayram gibi özel günlerini de hastanede geçiriyorlar. Bizler de bu hastalarımızın moral ve motivasyonlarını güçlendirmek amacıyla yılbaşı etkinliği düzenliyoruz. Tüm hastalarımıza aileleriyle birlikte güzel günler ve acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!